Flat Preloader Icon

Обзавеждане и основно оборудване

Предлаганата от нас услуга по обзавеждане облекчава избора за интериорния дизайн на вашия апартамент, без значение дали го използвате за живеене или с цел отдаване под наем. Можем да  предложим различни варианти за обзавеждане, съобразени с вашите предпочитания, според „визията“, която желаете да постигнете. Ние сме на разположение, за да се опитаме да изпълним индивидуалните ви изисквания, дори ако сте далеч от имота, и ще помогнем при избора на цветове и стилове.

Можем да се съобразим и с вашия бюджет и да направим предложение как да се вместим в него! Ремонт, смяна на електрически или електронни уреди, модернизиране на интериора – ние правим всичко!

Наша допълнителна задача е да ви консултираме за необходимия инвентар, с който апартаментът ви трябва да бъде оборудван, ако желаете да го отдавате под наем. Вашите наематели ще се нуждаят от основно оборудване, което да спомогне престоят им да бъде по-комфортен. Нашият екип е изготвил списък с артикули от първа необходимост, които можем да закупим и доставим от ваше име до вашия имот.

Интересувате ли се? Свържете се с нас!

phone out
Обадете ни се или ни изпратете имейл, за да се свържем с вас:
chat alt 3
Електронна поща:

Или попълнете формата: