Flat Preloader Icon

Застраховка имущество

Вярваме, че застраховката на дома не е лукс, а необходимост и строго изискване за всички собственици, които отдават имота си под наем.

Може да се наслаждавате на имота си, да живеете там, да го отдавате под наем, да го оставите празен за дълго време или дори да се опитате да го продадете. Въпреки това, ако случайно възникне повреда (или евентуално във вашите съседи), ваша отговорност ще бъде да покриете разходите за ремонт. Това е основната причина да ви препоръчаме да сключите имуществена застраховка и да се предпазите от допълнителни разходи.

Ще се радваме да ви насочим как да защитите ценната си инвестиция срещу основни рискове. Предлагаме стандартни застраховки за студио, апартамент с една и две спални, както и комбинирани полици, които включват не само застраховка на дома, но и Гражданска отговорност, която покрива правната отговорност на застрахования за имуществени щети и/или телесни повреди или смърт, причинени на трети лица.

Всички застрахователни полици за имоти под наем, управлявани от PMGroup, трябва да бъдат направени чрез нашата компания, включително Гражданска отговорност.

Моля, имайте предвид, че като официален представител на водещи застрахователни компании в България, ние ви даваме възможност да обезпечите инвестицията си срещу допълнителни рискове в оптимални варианти и според вашите предпочитания.

Интересувате ли се? Свържете се с нас!

phone out
Обадете ни се или ни изпратете имейл, за да се свържем с вас:
chat alt 3
Електронна поща:

Или попълнете формата: