Flat Preloader Icon

Самостоятелно управление на имоти

Управлението на вашия имот от самите вас може да изглежда добра идея, но по-често може да причини повече тревоги и ангажименти, отколкото си струва. Имаме решение за тези от вас, които искат сами да отдават имотите си под наем, но в същото време да  разполагат и с екип от професионалисти за управление на имоти. Имаме възможност и капацитет да ви предложим съдействие при управлението на вашите собствени профили за отдаване под наем в интернет, както и услуги по почистване на вашия имот, по настаняване и напускане на вашите гости.

Освен това можем да бъдем добър източник на резервации, ако вашият имот е свободен за настаняване, тъй като имаме много индивидуални туристи, както и договори с големи български и международни туроператори.

Получете оферта от нас и решете след това! Ще бъде лесно да разберете недостатъците, ако решите да отдавате под наем сами.

Моля, свържете се с нас, за да можем да преценим и обсъдим съвместно какво можем да направим за вас и вашата инвестиция, след което да изготвим персонализирана оферта.

Интересувате ли се? Свържете се с нас!

phone out
Обадете ни се или ни изпратете имейл, за да се свържем с вас:
chat alt 3
Електронна поща:

Или попълнете формата: