Flat Preloader Icon

Доходи от дългосрочен наем

Районът на Слънчев бряг става все по-натоварен и много работещи в региона се нуждаят от място за живеене по време на сезонната си заетост. Фирмата ни има изградени бизнес отношения с много хотели, ресторанти, търговски обекти и дружества и други работодатели, които търсят настаняване за своя персонал.

Когато имотът е подходящ за дългосрочно отдаване под наем, ние търсим наематели за определен период, обикновено за целия летен сезон. Ще бъдете информирани за фиксираната сума на наема и точния му период. Локацията на комплекса, състоянието на самия имот и нивото на оборудване са най-важни при договарянето на наемната цена с потенциалните наематели. Ако изберете тази възможност за отдаване под наем, вие няма да имате възможност да ползвате имота в периода, през който имота е нает.

Ние управляваме целия процес – грижим се за намирането на наематели, договаряме условията за наем, събираме наема и следим плащането на сметки за комунални услуги. При напускане на наемателите ние оглеждаме имота и се грижим за почистването.

Със сигурност има какво да обсъдим с вас преди да пристъпим към този вариант, затова ще се радваме да се свържете с нас на [email protected] или да попълните формата по-долу:

Интересувате ли се? Свържете се с нас!

phone out
Обадете ни се или ни изпратете имейл, за да се свържем с вас:
chat alt 3
Електронна поща:

Или попълнете формата: