Flat Preloader Icon

Доход от краткосрочен наем

Най-големите европейски и водещи туроператори предлагат летни почивки в Слънчев бряг, Свети Влас, Несебър, Равда и Кошарица. Районът привлича и много индивидуални гости, които избират да прекарат летните си ваканции в нашите изключителни курорти. Като водеща компания, предлагаща настаняване в апартаменти повече от 18 години, ние се гордеем с отлично партньорство с най-ефективните онлайн системи за резервации, туроператори и туристически агенции.

Това е причината много апартаменти да са подходящи за присъединяване към портфолиото ни за краткосрочно отдаване под наем. Ние рекламираме тези имоти през туроператори, онлайн платформи и индивидуални туристи. Тази опция ни позволява да изчислим цената за нощувка според типа на апартамента и местоположението на комплекса, цените на нашите конкуренти и периода на резервация – през нисък, среден или висок сезон. Основната задача на нашия екип е постоянен онлайн мониторинг на цените на нощувка и оптимизиране на продажбите.

Нашата цел е постигане на най-висока заетост за всеки имот, която да доведе до по-добри доходи. Това е един от най-предпочитаните варианти за отдаване под наем, тъй като предлагайки нетни цени за настаняване, собственикът знае точния си приход на база нощувка.

Присъединяването към нашето портфолио за краткосрочни наеми ще позволи на собственика да ползва имота си и за своята почивка, дори да генерира собствени резервации, като е необходимо само да провери предварително заетостта с нашия екип за резервации, както е описано в нашия договор за отдаване под наем.

Със сигурност има какво да обсъдим с вас преди да пристъпим към този вариант, затова ще се радваме да се свържете с нас на [email protected] или да попълните формата по-долу:

Интересувате ли се? Свържете се с нас!

phone out
Обадете ни се или ни изпратете имейл, за да се свържем с вас:
chat alt 3
Електронна поща:

Или попълнете формата: