Flat Preloader Icon

Често задавани въпроси

PMGroup е независима фирма за предоставяне на услуги в района на Слънчев бряг. Ние се грижим за вашия имот, като гарантираме, че всички действия се извършват професионално, бързо и по най-високи стандарти.

Основна наша цел е вие като собственик да имате правото да ползвате имота си и да изберете правилното време за това. За да бъдем възможно най-гъвкави, ние изискваме да ни дадете достатъчно рано указание за седмиците или дните, които ще са ви необходими за ваше собствено ползване. Ако нямате такава възможност, винаги можете да проверите в нашия отдел Резервации дали конкретни дати са свободни и след това да ги блокирате за вас. Ако вече имаме потвърдена наша резервация, която не можем да преместим в друг обект, предлагаме ви избор за възможни дати за вашия престой. Това е единственият начин да сте сигурни, че домът ви е свободен и е подготвен за вашето пристигане. Ние винаги имаме предвид, че това е вашата собственост и трябва да можете свободно да и се наслаждавате, когато пожелаете.

Щети нанесени от вода и влага, проблеми с електричеството, нашествия от насекоми и т.н. са неприятна изненада – защо да си причинявате разходи за такива щети, които също могат да обезценят вашия имот? Когато сте тук на ваканция, наистина ли искате да прекарате времето в почистване и ремонти, вместо да си почивате и да се забавлявате?

Нашите колеги ще извършат пълна проверка на имота и инвентара при всички гости, отседнали там. Пълното първоначално и финално почистване след резервация ще гарантира, че вашият имот се поддържа според високите стандарти, които очаквате за себе си. За съжаление инциденти и непредвидени ситуации могат да се случат и за ваше собствено спокойствие изискваме всички имоти под наем да имат пълно застрахователно покритие.

Автомобил с шофьор ще ви очаква, за да откара вас, вашите близки или наематели от летище Варна или Бургас до вашия апартамент или вила всеки път, когато заявите транспорт чрез нас.

Ние ще ви осигурим приходи от вашия имот чрез:

  • Регистриране на вашия имот в уебсайтове и портали за ваканционни наеми;
  • Отдаване под наем на вашия имот от нашите офиси в Слънчев бряг;
  • Включване на вашия имот в договорите за настаняване, които сме подписали с туроператори;
  • Предлагане на вашия имот чрез други партньорски туристически агенции, работещи в района на Слънчев бряг.

Изключително важно е вашата застраховка да покрива целите на наема. Обикновено застрахователните брокери не са наясно с това. Ние предлагаме на всеки собственик пълна или частична имуществена застраховка, покриваща основни и допълнителни рискове, като стандартен пакет или според вашите индивидуални предпочитания. Ако отдавате вашия имот под наем чрез нашата компания, е задължително да имате подписана с нас гражданска отговорност.

Със сигурност! Можете да изпращате вашите въпроси на имейл: [email protected]