Flat Preloader Icon

Целият ни опит е на ваше разположение

PMGroup е една от първите и водещи компании с над 18 годишен опит, специализирана в независимото управление и отдаване на ваканционни имоти под наем, ексклузивно за района на Слънчев бряг. Над 1 000 имота са включени в нашето портфолио през всичките години на обслужване, като в същото време продължаваме да работим с първите собственици, които ни се довериха от самото начало.

Отличното обслужване започва с нашия страхотен екип

Нашите съвестни и любезни служители се отличават както със своя професионализъм, така и с личното отношение, което влагат в работата си с всички наши клиенти. Те ще се постараят да не пропуснат детайл, грижейки се за Вашата инвестиция и ще Ви накарат да се почувствате повече като приятели, отколкото като персонал, който се грижи за имота ви. Всеки човек в нашата фирма е посветен да участва лично, за да помогне и улесни престоя на нашите гости – от персонала в Домакинството и Поддръжката до отдели Рецепция, Резервации и Управление на имоти.

Познания за региона

За разлика от голяма част от начинаещите фирми, предлагащи имоти под наем, които скоро след старта си осъзнават, че това изобщо не е лесен бизнес, членовете на нашия мениджърски и изпълнителен екип предлагат професионални услуги още от далечната 2005 г. Когато подписвате договор с нас, можете да сте сигурни, че имате работа с екип за управление на имоти и отдаване под наем, който има ненадминати познания за района. За нашето местно присъствие и ексклузивни услуги за Слънчев бряг, Несебър, Свети Влас, Елените, Равда и Кошарица има причина – да обърнем внимание на всеки детайл и да увеличим максимално доходността.

Хотелиерски услуги

Гордеем се с посрещането на хиляди туристи, които остават с отлично впечатление от правилно направения избор на ваканционен апартамент, с които се срещаме многократно всяка година. Въпреки че туристопотокът ни е доста голям, не разчитаме на това да повишим успеха си. Ние вярваме, че управлението на имоти е нещо повече от ваканционно жилище под наем с ключ код. Ние посрещаме всички наши гости, като им даваме препоръки за пътуването, съвети за безопасен престой в имота и предлагаме разнообразие от допълнителни услуги.

Радваме се, че ни намерихте

Тъй като сме семеен бизнес, чувството за сплотеност в нашата работа в PMGroup е от абсолютно значение. Ние се стремим да предлагаме персонално обслужване, така че никога да нямате чувството, че сте просто поредният клиент. Нашият приятелски настроен екип ни прави това, което сме, и това е причината PMGroup да бъде считана за дългосрочен надежден партньор сред собственици, туроператори, агенти за недвижими имоти и други компании, с които си сътрудничим.

Станете част от нашето голямо семейство и усетете разликата!

Програми на ЕС

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089 «Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19»

Номер на АДПБФП: BG16RFOP002-2.089-1746

Бенефициент: ПРОПЪРТИ МЕНИДЖМЪНТ СЪРВИСИС ЕООД

Обща стойност: 50 000.00 лв., от които 42 500.00лв. европейско и 7 500.00 лв. национално съфинансиране.

Начало: 23.05.2022 г.
Край: 23.08.2022 г.

„Пропърти Мениджмънт Сървисис“ ЕООД кандидатства за финансиране по проект BG16RFOP002-2.089-1746 Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19, осъществяван оперативна програма Иновации и Конкурентоспособност на ЕС.

Цел на проекта: Осигуряване на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

На 23.05.2022 г. „Пропърти Мениджмънт Сървисис“ЕООД подписа административен договор за безвъзмездна финансова помощ. Одобреното финансиране ще помогне на Дружеството да преодолее икономическите затруднения във връзка с пандемията COVID-19, свързани с намаляване на оборота, реализиран от дружеството, спада на броя на клиентите, както и трудностите, възникнали при нашите контрагенти.