Flat Preloader Icon

Отдаване под наем

Притежавате имот в района на Слънчев бряг и не сте сигурни как да го отдадете под наем? Ние имаме отговор за вас. Наш основен приоритет е да намерим и предложим най-добрия и печеливш начин Вашата инвестиция да работи за Вас.

 

Вашият успех като собственик на инвестиционен имот е наша основна цел, което ни отличава от останалите в този бранш. Винаги се стремим да осигурим най-високи доходи от всеки отдаван имот, като същевременно предлагаме на потенциалните наематели най-добра цена за настаняване.

 

Независимо дали искате да отдавате имота си под наем през летните месеци на годината или предпочитате стабилен доход от дългосрочно отдаване под наем, можете да разчитате на нас като подпишете един от нашите договори за отдаване под наем – дългосрочен наем, краткосрочен наем или отдаване с гарантиран доход. Наша задача е да ви уведомим дали трите опции са възможни за конкретния ваканционен комплекс, в който притежавате имот.

 

Понякога се случва собственици да бъдат подведени (и в последствие разочаровани) с очаквания за напълно нереалистични приходи от наем от други компании, докато ние вярваме, че трябва да бъдем откровени с нашите собственици от самото начало.

За подробна информация за всяка опция, моля проверете:

Интересувате ли се? Свържете се с нас!

Type of property *